news_thumbnail

POLICOLOR EXIM SERVICE

Garantia Calitatii Suzuki Reparator autorizat al marcii SUZUKI din anul 2017. SC POLICOLOR EXIM S.R.L este o societate cu experienta de peste 10 ani in domeniul intretinerii si reparatiilor autovehiculelor si este dotata cu personal specializat si echipamente specifice procesului tehnologic.

GARANTII

  • Garantie Producator Autovehiculele Suzuki beneficiează de garanţia 3 ani sau 100.000 KM oferiți de către Producător și extinderea de până la 10 ani sau 200.000 KM oferită prin intermediul Reparatorilor Autorizați Suzuki din România. Suzuki vine în întâmpinarea nevoilor şi dorinţelor dumneavoastră, de a diminua costurile de întreţinere cât şi de a beneficia de metode de creştere a valorii de revânzare, prin extinderea perioadei de garanţie a vehiculelor noi cu sapte ani. Garanţia Extinsă reprezintă un avantaj evident care vă asigură o perioadă de garanţie prelungită pentru eventualele defecţiuni ale celor mai importante componente ale vehiculului (motor, cutie de viteze, turbina si sistem hybrid) oferindu-vă atât confortul în exploatare, cât şi un excelent raport calitate-preţ asupra tuturor modelelor Suzuki. Garanţia Extinsă acoperă costuri legate de piesele de schimb şi de manoperă, percepute de un Reparator Autorizat Suzuki atunci când defecţiunea este cauzată exclusiv de vicii de fabricaţie (de material sau de montaj). Pentru detalii nu ezitaţi să vizitaţi showroom-ul Suzuki.

MECANICA

  • Acoperim toate categoriile de interventii mecanice asupra automobilelor.

VOPSITORIE/TINICHIGERIE

  • Servicii de vopsitorie la cele mai inalte standarde cu produse de cea mai inalta calitate din gama PPG , Policolor.

INTRETINERE

  • Revizii doar cu produse originale si ulei Ecstar .Gama Ecstar este complexă, cuprinzând o varietate de produse pentru toate tipurile de motoare şi vehicule.

ITP

  • SC POLICOLOR EXIM S.R.L este autorizata de catre R.A.R RA sa execute in baza autorizatiei nr. 6744/08.12.2008 inspectii tehnice periodice pentru autovehicule cu masa mai mica de 3.5 tone.

TUR VIRTUAL

video_thumbnail
VA ASTEPTAM LA NOI IN DEALERSHIP.
TUR VIRTUAL
video_thumbnail
video_thumbnail
video_thumbnail